Haarwerkspecialist Kampen

Hoofdkwartier
Janita Kroes

Haarwerk, pruiken ,  visagie en
alle kappersbehandelingen

Visagie

In december 2007 heb ik de opleiding afgerond voor tv-, foto- en feestvisagie. Ik heb deze opleiding gevolgd omdat het een mooie aanvulling is op haarverzorging/haarwerk en omdat ik vaak de vraag kreeg van mijn klanten of ik alles kon doen: én het haar én het gezicht opmaken.

Daarnaast kreeg ik veel vragen van chemo patienten: "Hoe moet ik mij nu opmaken". Nadat het haar en wenkbrauwen zijn uitgevallen, is het voor chemo patiënten vaak heel moeilijk om er uit te blijven zien zoals ze dat zelf graag willen. Juist voor deze mensen is het prettig dat ik ze nu persoonlijk advies kan geven. Niet alleen voor het haarwerk, maar ook hoe maak je je zo mooi en natuurlijk mogelijk op. Make-up studio is een perfect produkt waarmee ik ook goede tips kan geven voor het tekenen van wenkbrauwen. Mede daardoor kan ik mijn klanten nu een totaalpakket bieden.

Na mijn opleiding heb ik eerst ervaring opgedaan tijdens meerdere televisie producties in Hilversum. Dit was voor mij een mooie aanloop naar Brug TV, waar ik de visagie verzorg voor de presentatie en gasten. Een aantal presentatoren hebben bij mij een cursus visagie gevolg en doen inmiddels een groot deel nu zelf. Ook verzorg ik regelmatig de visagie bij feesten. Hier kreeg en krijg ik vaak de vraag of men lipstick of oogschaduw bij mij kan kopen. Om aan die vraag te voldoen kunt u de producten van het merk "Make-Up Studio" ook bij mij kopen. Make-up Studio is een merk wat professioneel, hypoallergeen en dierproef vrij is (niet op dieren getest). Ik heb oogschaduw, lipsticks, foundion, rouge enz op voorraad in vele kleuren.

Nieuwsgierig geworden?? Maak dan een afspraak bij hoofdkwartier Janita Kroes.

'Een klein beetje make-up doet wonderen'

Een goede foundation, wat rouge, een beetje mascara. Haarwerkspecialist Janita Kroes weet het uit ervaring: een beetje make-up doet wonderen. Met wat make-up zie je er meteen veel beter uit. Geen dikke plakkaten, een klein beetje oogt veel natuurlijker en heeft genoeg effect. Van chemo wordt je vaak wat grauwig, wittig. Een goede foundation geeft dan iets meer kleur op je gezicht, net als een beetje rouge op de juiste plek - het jukbeen. Dan nog een beetje mascara, wenkbrauwen erop, en klaar ben je.' Als je er goed uitziet, voel je je vaak ook beter, is haar ervaring. 'Mensen hebben nooit aan mij gezien dat ik ziek ben. Ik zit al 26 jaar in het kappersvak en tja, dan wil je er ondanks alles toch goed blijven uitzien.'

Natuurlijke wenkbrauwen.. uit een doosje

Haaruitval beperkt zich, met name bij een chemokuur, meestal niet alleen tot het hoofdhaar.

Tegen het einde van de kuur verliezen mensen vaak ook hun wenkbrauwen en wimpers. Haarwerkspecialist Janita Kroes: 'Wenkbrauwpoeder is dan een hele goede oplossing.
Dat geeft een heel natuurlijk effect, veel mooier als een potlood.' Het poeder is er in allerlei tinten bruin. Om het goed op te brengen, bevat een doosje wenkbrauwpoeder naast een kwastje ook drie 'sjabloontjes' in de vorm van een wenkbrauw. 'De vormen zijn iets verschillend, zodat je kunt kiezen welke vorm het beste past bij jouw gezicht.'

Contact.
Reigerweg 15, 
8263 BB Kampen, Nederland
T : 06 41 55 60 26.
.
janita@haarwerkspecialistkampen.nl 

Haarwerkspecialist Kampen Janita KroesZoutkamer Kampen is onderdeel van Hoofdkwartier Kampen

Stel een vraag

Versturen