Haarwerkspecialist Kampen

Hoofdkwartier
Janita Kroes

Haarwerk, pruiken ,  visagie en
alle kappersbehandelingen

Haarwerk ( Pruiken)

Er zijn diverse oorzaken die het dragen van pruiken (ik gebruik liever de term Haarwerk) noodzakelijk maken. Medicijn gebruik, zoals chemotherapie, is momenteel de meest voorkomende oorzaak waardoor iemand haarwerk nodig heeft. Een haarwerk dragen blijf niet leuk maar kan wel een comfortabele oplossing zijn, mits het op maat gemaakt is. Als u wilt weten welke mogelijkheden er voor u zijn, maakt u eerst een vrijblijvende afspraak met mij. Samen met u gaan ik dan op zoek naar de beste oplossing voor u.

U word geholpen in mijn praktijk, waarbij uw privacy gegarandeerd is. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak bij u thuis, in het ziekenhuis of elders te maken. Als gekwalificeerd Hairdesigner kan Het Hoofdkwartier bij een groot aantal verzekeraars de rekening voor haarwerk rechtstreeks declareren. Het is goed om te beseffen dat een haarwerk een hulpmiddel is en daardoor door de meeste verzekeraars vergoed wordt.

Verzekering
Afhankelijk van uw verzekering zijn haarwerken zonder eigen bijdrage leverbaar. Declaratie rechtstreeks bij alle verzekeraars die deze mogelijkheid bieden.

Confectie

Wilt u een haarwerk voor tijdelijk gebruik? Dan is een haarwerk uit de standaardcollectie meestal een goede keuze. Deze collectie omvat veel verschillende modellen, maten en kleuren. Ook als de pruik op korte termijn beschikbaar dient te zijn, wordt meestal voor confectie gekozen.
Is een andere kleursamenstelling, haarlengte, montuurmaat of -diepte nodig? In dat geval heeft maatwerk zeker een meerwaarde. 

of maatwerk?

Hierbij kijkt de Haarwerkspecialist naar uw type hoofdhuid en past het montuur exact aan de schedel en mate van kaalheid aan. Door diverse nieuwe technieken en materialen zijn bij maatwerk ook hele moderne en zelfs achterover gedragen kapsels mogelijk.

Haarspecialist Janita Kroes 

Welke merken verkopen wij.

  •  Ellen Wille
  • Gisela Mayer
  • Finkers
  • Raguel Welch
  • Stimulate

Afhankelijk van uw verzekering zijn haarwerken zonder eigen bijdrage leverbaar. Declaratie rechtstreeks bij alle verzekeraars die deze mogelijkheid bieden.

Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met op met Hoofdkwartier Janita Kroes.

Bekijken
Aanmelden

Contact.
Reigerweg 15, 
8263 BB Kampen, Nederland
T : 06 41 55 60 26.
.
janita@haarwerkspecialistkampen.nl 

Haarwerkspecialist Kampen Janita KroesZoutkamer Kampen is onderdeel van Hoofdkwartier Kampen

Stel een vraag

Versturen